İZMİR / KARŞIYAKA - Atatürk İlkokulu

Gamification Projemizin etkinlikleri

Transform Our Gardens projesi etkinliklerimiz

Şbt

OKul Müdürümüz Hatice AKALIN ve Sınıf Öğretmeni Songül İRDEM DİREMCİ'nin yürütücülüğünü yaptığı projemiz Avrupa KAlite Etiketi almıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Songül İRDEM DİREMCİ'nin yürütücülüğünü yaptığı projemiz Avrupa Kalite Etiketi aldı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Kuruculuğunu Seyhan AKKIN'ın yaptığı projemiz Avrupa Kalite Etiketi aldı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okul Müdürümüz Hatice AKALIN ve sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yürütücülüğünü yaptığı Once Upon A Time Our Heroes projemiz ulusal kalite etiketi almıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Kuruculuğunu sınıf öğretmeni Seyhan AKKIN'ın yaptığı I'm Valued With My Values projemiz ulusal kalite etiketi almıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Yürütücülüğünü sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yaptığı projemiz ulusal kalite etiketi almıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Yürütücülüğünü sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yaptığı Büyüyünce Ne Olacaksın? projesi ulıusal kalite etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencierimizi tebrik ederiz.

Şbt

Yürütücülüğünü sınıf öğretmenimiz Seyhan AKKIN'ın yaptığı Geleceğini Dönüştür Projesi Ulusal Kalite Etiketi kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yürütücülüğünü sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yaptığı İyilikte Bir İz projesi Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.