İZMİR / KARŞIYAKA - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

CUMHURİYET MAH. 6712/3 SK. ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO 9/1 KARŞIYAKA / İZMİR
Vizyon
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNEGÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK!İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzu çevresi ile bütünleştirerek kaliteli bir eğitim ve öğretim yapan kurum haline getirmek.
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Otobüsle: Karşıyaka iskele ve Bostanlı iskele duraklarından kalkan, Cumhuriyet Mahallesi-Esin Sitesi otobüsleri ile ulaşabilirsiniz. Dolmuşla: Karşıyaka dolmuş durağından kalkan, Cumhuriyet Mahallesi dolmuşları ile ulaşabilirsiniz.
İzmir Merkez, Karşıyaka, Cumhuriyet Mahallesi
İl Merkezine Uzaklık: 10 km İlçe Merkezine Uzaklık: 5 km