İZMİR / KARŞIYAKA - Atatürk İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulmuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzun İnternet Haftası çalışmaları

Etwinning School başvurumuzu yaptık.

Şbt

Okulumuzda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Salim Kaya Tarafından ''Değerler Eğitimi'' Kapsamında Söyleşi yapıldı.

Şbt

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası

Etkinlikleri

ŞEHRİMİZ İZMİR e-KİTAP

Ock

Okul müdürümüz Hatice AKALIN ve sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yürütücülüğünü yaptığı ''ONCE UPON A TIME OUR HEROS '' Avrupa projesi ile Romanya ,Azerbeycan ve Türkiye olmak üzere 12 farklı okul ile iş birliğimiz devam etmektedir.

Projenin amacı:Ülkemize ait bir kültür ögesi olan masal ve masal kahramanlarını tanıtmak ,farklı kültürlere ait masal kahramanlarını öğrenerek etkileşimde bulunmaktır.Proje dahilinde öğrencilerimiz  drama, sözel sanatlar ,görsel sanatlar, yabancı dil ve teknoloji kullanımı ile kendilerini geliştirmesi beklenmektedir.

Okulumuzda Sınıf öğretmenimiz Songül İRDEM DİREMCİ'nin yürütücülüğünü yaptığı ''PUPPET SHOW  '' adlı  Avrupa projesi ile Romanya ,Slovakya ,Tunus  ,Gürcistan ve Türkiye olmak üzere 10 farklı okul ile iş birliğimiz devam etmektedir.

Projenin amacı öğrencilerimizin yaratıcılık ve tasarım becerilerini geliştirmek bunun yanı sıra drama, görsel sanatlar, yabancı dil gelişimi ,akranları ile sosyalleşme ,farklı kültürleri tanıma  ve kendi kültürünü tanıtma ve çağımız teknolojinin kullanımı amaçlanmıştır.